Azért az EB Elnökének is elkelne egy PR szakértő... ekkora marhaságot mondani!
2020. december 24. írta: Antal Tibor (Elnök)

Azért az EB Elnökének is elkelne egy PR szakértő... ekkora marhaságot mondani!

Kezdjük talán a britekkel, mit is nyilatkozott 20201224von-der-leyen-ursula_1.jpegJohnson? Azt, hogy visszanyerték a szabadságukat, újra szuverén állam Nagy Britannia - és hogy megkötötték minden idők legnagyobb szabadkereskedelmi megállapodását.

És mit mondott ez a "zseni"? Idézem:

"Az Európai Unió és az Egyesült Királyság jövőbeni kapcsolatrendszerének feltételeiről született megállapodás tisztességes, kiegyensúlyozott és igazságos"

Node mit is jelent ez magyarul annak a fényében, hogy az EU igen sokat volt kénytelen engedni?

Hát azt, hogy eddig az EU nem tisztességes, nem kiegyensúlyozott és nem igazságos alapállásból tárgyalt. Ami lássuk be, sem abban a fényben nem túl szerencsés, hogy ezt még ki is mondják, sem úgy, hogy egy Brit Birodalom maradéka felmosta az EU-val a padlót, megmutatva a világnak, hogy mennyit is ér ez a kóceráj. Nullát. Kénytelen megalkudni még a britekkel is, mert nem engedheti meg magának azt, hogy ne legyen megállapodás. Hiszen az EU semmiféle érdemet, előnyt, sikert nem tudott felmutatni. Az tehát, hogy végül eljutnak oda a vezetői, hogy legalább a saját alapelveiket betartsák (igazságosság, tisztességesség, kiegyensúlyozottság) és a helyén kezeljék magukat (valahol Anglia ülepe alatt) az vérciki. És főleg akkor, ha ezt sikernek élik meg, vagy legalábbis annak mutatják.

Mert hát ez azt jelenti, hogy ennyit ér ez az egész nagyszájú társaság - semennyit.

Békés, nyugodt Karácsony estét kívánok mindenkinek!

süti beállítások módosítása